Men alligevel sker der spændende ting i jorden: Gæslingerne begynder så småt at vise sig på pilen Krokus, vintergækker og erantis er sprunget ud Påskeliljer og hyacinter titter frem og varsler forår. continue reading
Kasserne med de spanske margueritter under vinduerne ser lidt triste ud på denne tid af året. Totalt er der 30 planter fordelt på 10 kasser. Og de skal klippes tilbage i foråret så de kan… continue reading
Udvidelsen af listen fortsætter ikke i samme tempo som tidligere. Men der kommer heldigvis stadig nye arter til.Således spottede vi i starten af september først en ny fugl og dernæst resultatet af den arbejde.Det var… continue reading
Vi har længe haft lyst til i større grad at bruge voks til at fremstille forskellige spændende ting.Det kunne selvfølgelig være den kendte løsning med at lave lys.Men det der fristede mest var at kunne… continue reading
Vores liste over fuglearter på ejendommen får stadig nye registreringer.Seneste observation, den 4. juni 2019, var fugl nummer 50. Og hvilket eksemplar. Vi hørte først lyden. Den var helt ny og anderledes end hvad vi… continue reading
Gedekød er slow food: Eksperterne beskriver gedekød som en mellemting mellem kalv og vildt. Vi gedeavlere mener naturligvis, at gedekød er uden sammenligning – det er en delikatesse i særklasse. Man kan stort set anvende… continue reading
Om gedekød kan man generelt sige følgende: Gedekød er meget let fordøjeligt. Gedekød indeholder mange af de gode polyumættede fedtsyrer. Aminosyresammensætningen i gedekød stemmer godt overens med anbefalingerne til en voksen person. Gedekød er meget… continue reading